τεχνική υποστήριξη

Υπεύθυνη τεχνική υποστήριξη

Για πολλούς επιχειρηματίες η εξοικείωση με τη τεχνολογία δεν είναι στις προτεραιότητές τους. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι με υπομονή και θετική διάθεση να σας στηρίξουμε στα πρώτα σας βήματα εξοικείωσης μαζί της.

Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για την αρχική σας εμπειρία και στη συνέχεια στην υποστήριξη χρήσης και αξιοποίησης της επένδυσής σας.

Για την ομαλή λειτουργία όλων των τεχνολογιών η τεχνική υποστήριξη είναι αναπόσπαστο κομμάτι των υπηρεσιών μας και δεσμευόμαστε να καλύψουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες σας.

Πριν όμως φτάσουν οι δικές σας ανάγκες να γίνουν πρόβλημα, προλαμβάνουμε επενδύοντας συνεχώς σε εξοπλισμό και γνώση.

Τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδας ανοιχτού λογισμικού

Έτσι δεν είναι σπάνιο να απαντάμε και να καλύπτουμε άμεσα ανάγκες που άλλοι σήμερα ερευνούν για να φτάσουν σε κάποιο συμπέρασμα. Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας, έχει φτάσει ένα σεβαστό επίπεδο γνώσεων και άποψης ατενίζοντας το μέλλον της με σιγουριά και αισιοδοξία.

Με την ίδια σιγουριά μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι μέσα από τη δική μας συνεργασία, μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Υπηρεσίες υποστήριξης:

  • Φιλοξενία σε σύγχρονο σέρβερ
  • Διαχείριση ονομάτων domain names
  • Λειτουργία επαγγελματικών emails
  • Αναβαθμίσεις ιστοσελίδων και εφαρμογών
  • Εκπαίδευση διαχείρισης ιστοσελίδας

 

Η τεχνική υποστήριξη παρέχεται από την εταιρεία μας:

Δευτέρα έως Σάββατο 9 πμ. με 9 μμ.

 

Ως ομάδα έχουμε καλλιεργήσει πνεύμα συνεχούς προσπάθειας. Έτσι είμαστε αρμονικοί με το νέο απαιτητικό περιβάλλον της επιχειρηματικότητας. Εξίσου ίδιο πνεύμα υπάρχει και στο χώρο της πληροφορικής στον οποίο θέλουμε να προσφέρουμε τον καλύτερο δυνατό εαυτό μας. Μέσω της συνεχούς προσπάθειας γινόμαστε καλύτεροι κάθε φορά. Αυτό είναι και το πνεύμα του “επιχειρείν” και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε κάθε νέα πρόκληση με ομαδικό πνεύμα, υπομονή και επιμονή.