διαδικτυακό μάρκετινγκ

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την αποτελεσματική προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, ξεκινώντας από τη κατασκευή της ιστοσελίδας και στη συνέχεια την προώθησή στους πιο δημοφιλείς σε επισκεψιμότητα ιστότοπους.

Τα πιο γνωστά και αποτελεσματικά είναι οι μηχανές αναζήτησης και τα νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όμως και άλλα μέσα χρησιμοποιούνται συχνά και με μεγάλη επιτυχία.

Τα αποτελεσματικά εργαλεία online marketing σήμερα είναι:

 • Google adwords
 • Αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης - SEO
 • Facebook διαφημίσεις και διαγωνισμοί
 • Αποστολή μαζικών emails – Newsletter
 • Google Analytics

Κάθε εργαλείο marketing έχει τις δικές του δυνατότητες και η αποτελεσματικότητά του διαφέρει για κάθε επιχείρηση από τον τρόπο που το αξιοποιεί. Μαζί δουλεύουμε στην ιδέα που μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον του 'κόσμου του διαδικτύου”.

Βασικοί παράγοντες διαφημιστικής ενέργειας:

 1. το κοινό
 2. το μέσο
 3. η διάρκεια
 4. το μήνυμα
 5. η ιδέα
 6. η επιχείρησή σας
 7. και ό,τι άλλο θεωρήσουμε σημαντικό

Όλα μαζί και το καθένα ξεχωριστά καθορίζουν το ερέθισμα που θα δημιουργηθεί στο καταναλωτικό κοινό με συνέπεια την αύξηση στις πωλήσεις σας.

Internet Marketing Tree

Μετά τη διαφήμιση, τι;

Μετά το τέλος της διαφημιστικής μας ενέργειας συγκεντρώνουμε το υλικό που έχουμε συλλέξει για να αξιολογήσουμε την ενέργεια και τα αποτελέσματά της. Όλο αυτό θα μας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας καθώς θα έχουμε ένα μοναδικά συγκεντρωμένο πόρισμα για να λάβουμε υπόψη μας στην απόφαση της επόμενης ενέργειας.

Ανάλυση διαφημιστικής ενέργειας